Halloween Costume ideas 2015
[ads-post]

BlueStacks Hatalarına Kesin Çözüm ( Yüklenemedi hatası)

Bluestacks app player kurarken hata ile karşılaşanlar var. BlueStacks yüklenmiyor hatası için Kesin Çözüm (1406 hatası, Grafik Driver Hatası Kurulum Hatası, BlueStacks yüklenemedi hatası, son versiyon yükleme)
Windows 7 ve Windows 8  BlueStacks kurarken hemen hemen tüm bilgisayarlarda hata ile karşılaşılmaktadır. Bunlardan birkaçına değineceğim:
“BlueStacks kurulurken yeterli izniniz yok” anlamına gelen bir hata verecektir.
bu hatayı gidermek için yapmanız gereken bilgisayarınızda BlueStacks ı kurduğunuz dosyaları temizleyin. Kurduğunuz yer kurulum başlatıuldığında size sorulmuştur. C:\ProgramData , C:\ProgramFiles klasörlerine göz atın burada bluestacks ile ilgili herşeyi silin. sonra kurulumu tekrar başlatın ve başlarken programın nereye kurulmasını istediğinizi soracaktır, siz C:\Program Files (x86) klasörünü seçin ve kurulumu bitirin. Sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz.
“A later version of BlueStacks App Player is already installed.Setup will now exit.” hatasının anlamı ve çözümü.
Bu hatanın anlamı şudur: “Yüklediğiniz sürümden daha yeni bir sürüm bilgisayarınızda yüklü durumda. Şimdi kurulum kapatılacak.”  Anlaşıldığı gibi bilgisayarınıza kurmaya çalıştığınız BlueStacks App Player eski bir versiyon ve daha üst versiyonunu zaten yüklemişsiniz. Yapmanız gereken önceki kurduğunuz BlueStacks App Player’ı kaldırmak ve sonra yeni kurulum yapmak.
Error 25000. BlueStacks currently doesn’t recognize your graphics card. It is possible your Graphics Drivers may need to be updated. Please update them and try installing again.hatasının anlamı ve çözümü:
Bu hatanın anlamı BlueStacks ekran kartını (Graphics Drivers) tanımıyor demektir. Ekran kartının driver güncellenmesi gerekiyor.Windows 8 veya Windows 8.1 işletim sisteminde  BlueStacks kurarken Error 25000 hatası çıkarsa ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin, artık bu hatayı almayacaksınız.
AMD ATI ekran kartı sürücülerini buradan
NVIDIA ekran kartı sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
diğer bir çözüm ise programın ekran kartınızın güncellemesini kontrol etmemesini sağlamaktır. Regedit (kayıt defteri) aracılığı ile nasıl yapacağınız aşağdaki videoda anlatılıyor.

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget